Flepnis feljegyzések

Ami éppen eszembe jut :o)

HTML

hírek a nadvilágbú

2009.04.09. 13:29 | bokember | Szólj hozzá!

ez ijesztő

 

Berlini diákok a Kutató ifjúság elnevezésű versenyre olyan iskolatáskát fejlesztettek ki, amely egy tankönyv vagy füzet hiánya esetén riasztja a tulajdonosát, csipogás formájában. Ehhez az összes szükséges taneszközt chipekkel látták el, elektromos leolvasót szereltek az iskolatáskára, és mindehhez írtak egy megfelelő számítógépes programot. A berakodás során a program ellenőrzi, hogy a következő napra szükséges összes könyv és füzet jelen van-e.

 

ez a chippelgetés beteges dolog. olyan nehéz szimplán odafigyelni amikor bepakol? tanulja meg szépen, eddig mindenkinek sikerült. vagy majd szerencsétlen diákoknak chippeljük a fejét is nehogy elhagyják.

 

ez meg abszurd

 

Negyedszerre is újraválasztották polgármesterüket egy amerikai kisváros lakói – több héttel azután, hogy a férfi meghalt. Harry Stonebraker 69 éves korában szívinfarktusban hunyt el, de akkor már elkészültek a szavazócédulák. Így történhetett meg, hogy a népszerű politikust a 723 lelkes település szavazatainak 90 százalékát megszerezte. A város ideiglenes polgármestert jelölt ki, és jövő áprilisban új választásokat tart. (cnn)

 

azért furcsa hogy egy 723 lelkes településen nem tudták hogy már hetekkel azelőtt elhunyt. úgy látszik már nem beszélgetnek egymással az emberek még egy ilyen kis helyen sem.

 

a blikk persze megint hasonlít a jereváni rádióra, itt azért többet írnak és így már más a leányzó fekvése. pl "the community of 1,500"  "he seemed to get even more popular after he died" "He won easily in Tuesday's general election with 206 votes, or 90 percent. Alderman Bernie Panther got the other 23 votes."

Címkék: hír abszurd boszorkánykonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://bokember.blog.hu/api/trackback/id/tr381055778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása