Flepnis feljegyzések

Ami éppen eszembe jut :o)

HTML

E120

2008.11.23. 04:58 | bokember | Szólj hozzá!

"Kiderült, hogy számos pirosas színű gyümölcsjoghurtban (pl. Müller 0,1%, Kyr, Milli, Activia, Könnyű és Finom) előfordul az E120-szal jelölt kármin nevű színezék. Ez az anyag, amelyet a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonnak ki, allergiás reakciókat válthat ki."

a miből vonják ki??? te jó ég; NEM AKAROM TUDNI!

tehát. vannak a fügekaktuszok - amiről még nem hallottam, ettől persze még léteznek, ezzel nincs is semmi baj. ezeken élősködik egy tetűféle, mert jó ott neki. és ezt valahogy poritva (miért csak a nőstények?)  kapnak egy szinezéket, amit beleraknak az ételünkbe! és ez nekünk jó?? jesus fucking christ, el nem merem képzelni miket raknak még az ételünkbe. ez egy igazi boszorkánykonyha.

"végy egy száritott békacombot, adj hozzá denevérguanóport és szűzlány vérét... add hozzá a fügekaktusz-bíbortetű nőstényének porát - hogy jobban nézzen ki"  pfúj

Címkék: boszorkánykonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://bokember.blog.hu/api/trackback/id/tr20783671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása