Flepnis feljegyzések

Ami éppen eszembe jut :o)

HTML

Xur és a Ko-dan armada

2008.11.09. 20:16 | bokember | Szólj hozzá!

"Greetings Starfighter! You have been recruited by the Star League to defend the Frontier against Xur and the Ko-dan armada. Get ready, prepare for blast-off!"

sok-sok évvel ezelőtt láttam utoljára, az alaptörténet, az alapötlet megmaradt emlékeimben, de a filmre már nem emlékeztem.

Az utolsó csillagharcos - milyen bugyután hangzanak az angol cimek leforditva. főleg scifinél. Lásd "Csillagok háborúja", persze még mindig jobb mint A nyolcadik utas...

Valamiért eszembe jutott, újra megnéztem, és ledöbbentett. Merthogy egészen jó film! A cgi effektek egyáltalán nem borzalmasak, kicsit kezdetlegesek, de abszolút nem élvezhetetlenek, sőt!

A forgatókönyv nem rossz, van idő elmélyülni picit az isten háta mögötti trailer park mély iszapjában is. Kedvencem a jelenet mikor Alex tátogja a beszűrődő beszélgetést. Életszaga van.

Az alienek néha gumiszerűek, de nem vészesen. Grig pl egészen jó.

Alex ahhoz képest hogy mindig is ki akart törni a pocsolyából amiben vergődik eléggé riadtan reagálja le az eseményeket, rengeteg tipródásba kerül magát meggyőznie, hogy ezt érdemes megpróbálni. De végülis tök igaza van, előkapják hogy mentse meg a világot - vagy haljon meg. "kösz nem". Ő nem olyan mint Centauri, aki nem hal meg, csak alszik egyet. (Nem, Centaurit nem "csak norisz" játssza).

Catherine Marie Stewart amolyan 80s Denise Richards. Kicsit vidéki, kicsit poros, de a miénk, illetve Alexé.

Engem magával ragadott a film :)

Győzelem vagy halál!

7/10

Címkék: film sci fi last starfighter csillagharcos

A bejegyzés trackback címe:

https://bokember.blog.hu/api/trackback/id/tr27759221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása